Hoofdgerecht voor 3-4 personenFruit in een ruime pan de uien en de knoflook in de olijfolie. Schep de zuurkool met de steranijs, kaneelstokjes,... lees meer
Hoofdgerecht voor 4 personenVerwarm de olie in een middelgrote koekenpan op vrij laag vuur. Schep de uien door de olie en stoof op vrij laag vuur 15... lees meer
Lunchgerecht voor 2 personenVerwarm de olijfolie in een hapjespan en bak de worsten rondom bruin. Leg de worsten op een bord en laat ze afkoelen.... lees meer
Hoofdgerecht voor 4 personenBestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de boter en bak hierin het vlees aan beide kanten bruin. Schep het vlees uit... lees meer
Hapje voor 4 personenSteek uit 4 plakken ham elk 2 rondjes van ca. 5 cm. Hak de restjes ham fijn en meng ze met 200 g zuurkool. Verdeel de zuurkool... lees meer