Recepten: Lente, Voorgerecht

Smaakmakend maart 2017 logo 2

Resultaten 1 - 10 van 63

 

voorgerecht  oor 4 personenBreng de rijst met het water aan de kook en laat afgedekt 10 minuten zachtjes koken.Voeg de doperwten en het... lees meer
0 stemmen
bijgerecht voor 2 personenHak de gedroogde tomaatjes heel fijn en meng ze met de olie uit het potje, de andere (olijf)olie, balsamicoazijn en de... lees meer
0 stemmen
Borrelhapje voor 4 - 6 personenVerwarm de oven voor op 225 °C. Meng de bloem met de olie, het water en een klein beetje zout en kneed tot een... lees meer
0 stemmen
Bestrijk een sneetje roggebrood royaal met spinazie-pijnboompittenspread. Leg er enkele plakken gegrilde courgette en in kwarten gesneden radijsjes... lees meer
0 stemmen
Bestrijk een sneetje roggebrood royaal met hummusspread met koriander. Leg er geraspte of met de een spiraalsnijder gemaakte rauwe rode-bietenkrullen... lees meer
0 stemmen
Bestrijk een sneetje roggebrood royaal met tomaten-paprikasandwichspread. Verdeel er dunne ringen ui, plakjes hardgekookte ei, halve (gele)... lees meer
0 stemmen

Verwijder criteria:

Filteren

Klik op een woord om verder te filteren.

Ingrediënten

Seizoen

:
alle » Lente

Gang

:
alle » Voorgerecht

Soort gerecht