Taart van raapsteeltjes

Smaakmakend maart 2017 logo 2

3134 gelezen
Your rating: Geen 15 stemmen

Voorgerecht of lunch voor 4 personen

Verwarm de oven voor op 225 °C. Bekleed de vier taartvormpjes met de vier plakjes bladerdeeg. Klop de eieren los met de tenen knoflook, slagroom, bosje raapsteeltjes en naar smaak kruidenzout en chilipeper. Schenk dit in de taartjes en bak ze in de oven in ca. 20 minuten lichtbruin en gaar.
Serveer lauwwarm.

Wijntips

Casal Bordino - Sunelle Bianco

Demetrawine - Elementi Trebbiano d'Abruzzo

Biologische wijn van trebbiano d' abruzzo, in de smaak zuiver en mineraal

Domaine des Gandines - Crémant de Bourgogne mousserend

Biologische wijn van chardonnay, in de smaak krachtig en fris.

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 3 eieren
  • 2 tenen knoflook (geperst)
  • 100 ml slagroom
  • 1 bosje raapsteeltjes (middelgrof gesneden)
  • kruidenzout
  • chilipeper