Smørrebrød met Turkse smaakaccenten

Smaakmakend maart 2017 logo 2

Adverteren in Smaakmakend

groeneboekenshop

262 gelezen
0 stemmen

Bestrijk een sneetje roggebrood royaal met spinazie-pijnboompittenspread. Leg er enkele plakken gegrilde courgette en in kwarten gesneden radijsjes op en garneer met verkruimelde verse geitenkaas en een toefje winterpostelein.

Wijntips

Vega del Castillo - Auzolan Rosado Garnacha rosé

Biologische wijn van garnacha, in de smaak fruitig en zonnig

Parra Jiménez - La Oveja Negra Garnacha rosé

Biologische wijn van garnacha, in de smaak zowel elegant als krachtig

Parra Jiménez - El Molinero Viejo Rosado rosé

Biologische wijn van tempranillo, in de smaak fruitig en karaktervol

Ingrediënten

  • een sneetje roggebrood
  • een eetlepen spinazie- pijnboompittenspread
  • 4-5 dunne, kleine plakken gegrilde courgette
  • 3 radijsjes, in kwarten gesneden
  • klein handje geitenkaas, fijn gekruimeld
  • toefje postelein voor garnering