Smørrebrød met Provençaalse ingrediënten

Smaakmakend maart 2017 logo 2

Adverteren in Smaakmakend

groeneboekenshop

223 gelezen
0 stemmen

Bestrijk een sneetje roggebrood royaal met tomaten-paprikasandwichspread.
Verdeel er dunne ringen ui, plakjes hardgekookte ei, halve (gele) cherrytomaatjes over en garneer met verse peterselie en wat veldsla. Maal er eventueel zwarte peper over.

Wijntips

Vega del Castillo - Auzolan Blanco Chardonnay wit

Biologische wijn van chardonnay, in de smaak fris en fruitig

Parra Jiménez - La Oveja Negra Verdejo wit

Biologische wijn van verdejo, in de smaak fris en aromatisch

Parra Jiménez - El Molinero Viejo Verdejo wit

Biologische wijn van verdejo, in de smaak fris, sappig en fruitig

Ingrediënten

  • een sneetje roggebrood
  • een eetlepel tomaten- paprikasandwichspread
  • 1/4 ui, in dunne ringen
  • een hardgekookte ei
  • 3 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • peterselie of wat veldsla voor garnering
  • snufje zwarte peper voor de liefhebbers