Smørrebrød geïnspireerd door het Midden- Oosten

Smaakmakend maart 2017 logo 2

Adverteren in Smaakmakend

groeneboekenshop

358 gelezen
0 stemmen

Bestrijk een sneetje roggebrood royaal met hummusspread met koriander.
Leg er geraspte of met de een spiraalsnijder gemaakte rauwe rode-bietenkrullen op, lepel er wat witte tahini over en garneer royaal met granaatappelpitten en wat veldsla

Wijntips

Biurko Gorri - Rioja Crianza rood

Biologische wijn van tempranillo, granciano, in de smaak volfruitig,  stevig en puur

Parra Jiménez - El Molinero Viejo Tinto rood

Biologische wijn van tempranillo, in de smaak soepel en fruitig

Bodegas Mureda - Drágora Tinto rood

Biologische wijn van tempranillo, in de smaak fruitig en karaktervol

Ingrediënten

  • een sneetje roggebrood
  • een eetlepel spread: hummus met koriander
  • klein handje rauwe bietenkrullen
  • een theelepel tahini
  • klein handje granaatappelpitten
  • veldsla voor garnering