Salade met linzencrunch

Smaakmakend maart 2017 logo 2

Adverteren in Smaakmakend

groeneboekenshop

120 gelezen
0 stemmen

Meng een klein zakje gemengde bladsla met een half bakje gehalveerde cherrytomaten en een kleine rode ui in ringen.
Maak een dressing van 2 el olijfolie, een fijngehakt teentje knoflook, 1 el azijn en zout.
Schep de salade op borden. Besprenkel met dressing. Breek er wat blauwe kaas over en garneer met linzenchips. 

 

Wijntips

Biurko Gorri - Rioja Crianza rood

Biologische wijn van tempranillo, granciano, in de smaak volfruitig,  stevig en puur

Parra Jiménez - El Molinero Viejo Tinto rood

Biologische wijn van tempranillo, in de smaak soepel en fruitig

Bodegas Mureda - Drágora Tinto rood

Biologische wijn van tempranillo, in de smaak fruitig en karaktervol

Ingrediënten

  • klein zakje gemengde sla
  • half bakje cherrytomaten
  • 1 kleine rode ui
  • 2 el olifolie
  • 1 teen knoflook
  • 1 el azijn
  • 1 klein stukje blauwe kaas voor garnering
  • handje linzenchips