Kikkererwtenchips-dippers met tapenade

Smaakmakend maart 2017 logo 2

Adverteren in Smaakmakend

groeneboekenshop

140 gelezen
0 stemmen

 

 

Maak een tapenade van 150 g groene olijven, 2 el kappertjes en 6 zongedroogde tomaatjes. Maal in een keukenmachine en voeg een scheut olijfolie en een handje walnoten toe.
Garneer met peterselie en serveer met kikkererwtenchips.

 

 

Wijntips

Vega del Castillo - Auzolan Rosado Garnacha rosé

Biologische wijn van garnacha, in de smaak fruitig en zonnig

Parra Jiménez - La Oveja Negra Garnacha rosé

Biologische wijn van garnacha, in de smaak zowel elegant als krachtig

Parra Jiménez - El Molinero Viejo Rosado rosé

Biologische wijn van tempranillo, in de smaak fruitig en karaktervol

Ingrediënten

  • 150 g groene olijven
  • 2 el kappertjes
  • 6 zongedroogde tomaatjes
  • scheut olijfoli
  • 1 handje walnoten
  • peterselie voor garneren
  • 1 handje kikkererwtenchips