Granola met bananenchips

Smaakmakend maart 2017 logo 2

191 gelezen
0 stemmen

Meng 150 g havervlokken, 50 g zonnebloempitten, 50 g kokosrasp  en 75 g bananenchips in een grote kom.
Meng 3 eetlepels olie door het mengsel tot alle vlokken bedekt zijn. Voeg 30 ml agavesiroop toe en meng goed. Spreid uit over een bakplaat.
Bak 13 minuten in een op 170 °C voorverwarmde oven. Roer als het klaar is 50 g fijngehakte bananenchips erdoor.

 

Wijntips

Biurko Gorri - Rioja Crianza rood

Biologische wijn van tempranillo, granciano, in de smaak volfruitig,  stevig en puur

Parra Jiménez - El Molinero Viejo Tinto rood

Biologische wijn van tempranillo, in de smaak soepel en fruitig

Bodegas Mureda - Drágora Tinto rood

Biologische wijn van tempranillo, in de smaak fruitig en karaktervol

Ingrediënten

  • 150 g havervlokken
  • 50 g zonnebloempitten
  • 50 g kokosrasp
  • 75 g bananenchips
  • 3 eetlepels olie
  • 30 ml agavesiroop
  • 50 g fijngehakte bananenchips