Geroosterde portabello met gerookte feta en salie

Smaakmakend maart 2017 logo 2

Adverteren in Smaakmakend

groeneboekenshop

Banner Biobite

Biobite

113 gelezen
0 stemmen

Rooster de porabello in 15 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven. Verkruimel de gerookte feta erover, enkele blaadjes salie en zet nog 5 minuten terug in de oven. 

Serveer het lekker warm.

Wijntips

Biurko Gorri - Rioja Crianza rood

Biologische wijn van tempranillo, granciano, in de smaak volfruitig,  stevig en puur

Parra Jiménez - El Molinero Viejo Tinto rood

Biologische wijn van tempranillo, in de smaak soepel en fruitig

Bodegas Mureda - Drágora Tinto rood

Biologische wijn van tempranillo, in de smaak fruitig en karaktervol

Ingrediënten

  • 2 portabello's
  • 100 gram gerookte feta
  • enkele blaadjes salie