Gerookte tempehbites met soja-gemberdip

Smaakmakend maart 2017 logo 2

Adverteren in Smaakmakend

groeneboekenshop

342 gelezen
0 stemmen

Snijd de tempeh in dunne plakjes, bestrijk ze met olie, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 10 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven.

Meng voor de dip de sojasaus met de gembersaus en de geroosterd sesamzaad. Serveer de tempehbites als warme of koude snack.

Wijntips

Biurko Gorri - Rioja Tinto Joven rood

Biologische wijn van tempranillo, in de maak stevig, sappig en karaktervol

Vega del Castillo - Auzolan Tinto Cosecha rood

Biologische wijn van garnacha, tempranillo, cabernet sauvignon,in de smaak soepel en ongecompliceerd

Parra Jiménez - Viña Cuesta Colorá rood SULFIETARM

Biologische wijn van tempranillo, in de smaak soepel en fruitig

Ingrediënten

  • 170 gram gerookte tempeh
  • olijfolie voor bestrijken
  • 1 el sojasaus
  • 1 el gembersaus
  • geroosterde sesamzaad naar smaak