Geplette nieuwe aardappelen met gerookte kaas en tuinkruiden

Smaakmakend maart 2017 logo 2

Adverteren in Smaakmakend

groeneboekenshop

Banner Biobite

Biobite

91 gelezen
0 stemmen

Boen enkele aardappelen schoon. Kook ze in zijn geheel in ca. 30 minuten gaar. Verwarm een oven of grill op 200 °C. Leg de aardappelen op een ingevette bakplaat. Plet ze met behulp van een plankje en leg overal een plakje Scamorza op. 


Zet ongeveer 5 minuten in de oven of onder de grill, tot de kaas gesmolten is.

Serveer met verse tuinkruiden en versgemalen zwarte peper. 

 

Wijntips

Biurko Gorri - Rioja Crianza rood

Biologische wijn van tempranillo, granciano, in de smaak volfruitig,  stevig en puur

Parra Jiménez - El Molinero Viejo Tinto rood

Biologische wijn van tempranillo, in de smaak soepel en fruitig

Bodegas Mureda - Drágora Tinto rood

Biologische wijn van tempranillo, in de smaak fruitig en karaktervol

Ingrediënten

  • enkele aardappelen
  • een bolletje Scamorza Affumicata
  • handje tuinkruiden
  • zwarte peper naar smaak