Crunchy mie

Smaakmakend maart 2017 logo 2

324 gelezen
0 stemmen

Kook 200 g mie volgens de verpakking gaar.
Verhit 1 el olie in een wok en voeg gesneden paprika, rode peper en paksoi toe. Bak enkele minuten op hoog vuur. Blus af met een mengsel van 1 el sojasaus, 1 el water, 1 tl sambal.
Meng de mie door de groentes, verkruimel een flinke hand Java Chips erover en serveer. 

Wijntips

Vega del Castillo - Auzolan Rosado Garnacha rosé

Biologische wijn van garnacha, in de smaak fruitig en zonnig

Parra Jiménez - La Oveja Negra Garnacha rosé

Biologische wijn van garnacha, in de smaak zowel elegant als krachtig

Parra Jiménez - El Molinero Viejo Rosado rosé

Biologische wijn van tempranillo, in de smaak fruitig en karaktervol

Ingrediënten

  • 200 g mie
  • 1 el olie
  • 1 gesneden paprika
  • rode peper
  • 1/2 paksoi
  • 1 el sojasaus
  • 1 el water
  • 1 tl sambal
  • een flinke hand Java Chips