Courgettenoedels met basilicumpesto, cherrytomaten en seitanslices

Smaakmakend maart 2017 logo 2

Adverteren in Smaakmakend

groeneboekenshop

194 gelezen
0 stemmen

Was de courgettes en snijd ze in de lengte met een mandoline, kaasschaaf of spiraalsnijder in noedels.

Meng de pesto door.

Bak de seitanslices in een grillpan 1 minuut aan elke kant, totdat er mooie strepen op staan. Snij in dunne reepjes.
Leg de courgettenoedels op borden en garneer met de seitan, cherrytomaten en waterkers.

 

Wijntips

Vega del Castillo - Auzolan Rosado Garnacha rosé

Biologische wijn van garnacha, in de smaak fruitig en zonnig

Parra Jiménez - La Oveja Negra Garnacha rosé

Biologische wijn van garnacha, in de smaak zowel elegant als krachtig

Parra Jiménez - El Molinero Viejo Rosado rosé

Biologische wijn van tempranillo, in de smaak fruitig en karaktervol

Ingrediënten

  • 2 niet te dikke courgettes
  • er 2-3 eetlepels pesto
  • 100 gram seitanplakjes gerookt
  • cherrytomaten en waterkers naar smaak