Choco-kaneelnoten

Smaakmakend maart 2017 logo 2

2058 gelezen
Your rating: Geen 4 stemmen

Smelt de chocolade ‘au bain-marie’. Zie recept chocolademousse.

Meng het cacaopoeder met de kaneel en zeef de helft boven een stuk bakpapier. Doop de noten in de iets afgekoelde chocolade en leg ze in het bakblik.
Zeef de rest van het cacaomengsel boven de noten, voordat de noten zijn opgedroogd.

Wijntips

Quinta do Infantado - Port reserva

Biologische wijn van tinta roriz, touriga franca, touriga nacional, in de smaak weldadig, zwoel zoet

Casal Jordoes Port Tawny

Klassieke Portugese portwijn uit de Dourovallei. Door de lange rijping heeft hij de specifieke bruinrode kleur gekregen die hoort bij de Tawny.

Ingrediënten

  • 150 g pure chocolade
  • 3 eetlepels (rauwe) cacaopoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • 150 g grote gemengde noten (paranoten, pecannoten, walnoten)